lördag 14 februari 2009

Black Boris is flying high

aik


Black Boris lilla enkätundersökning är avslutad och resultatet ser ni uppe till höger. Många tror på Gnaget och det är förstås glädjande. Några fler tror att vi missar Elitserien, medan tre av tjugosex röstande tror/trodde att det går fullständigt åt skogen.

Röstdeltagandet kan tyckas lågt men personligen tycker jag att siffran är helt okej. Black Boris föddes för lite mer än en månad sedan och marknadsföringen har varit närmast obefintlig. En och annan kommentar på en och annan blogg har det blivit från min sida, sedan har ordet fått sprida sig självt så att säga. Ändå når bloggen ut till allt fler läsare för var dag som går.

I torsdags slog Black Boris personligt rekord med 115 unika besökare på en och samma dag. Det är förstås långt ifrån Blondinbella- och Schulmanklass, men själv är jag överväldigad av den publika tillströmningen. Black Boris var ju från början främst en intern angelägenhet tillängnad Greken, Runken, Pucken och några till. Nu dyker det upp besökare från norr till söder, från Luleå till Malmö. Leksingar, skoterraggande AIK:are och djurgårdare i blandad kompott ryktas ha gjort bloggiga Borisbesök på sistone och det är förstås riktigt kul.

Den enda, mig veterligen, som inte uppskattar den boriska utvecklingen är Bluebird Brother. Han tycker att bloggen har blivit alldeles för seriös. Han vill ha mer humor, fler tarvliga dikter och ett utökat antal personliga anekdoter. Bluebird Brother tycker helt enkelt att Black Boris har gått och blivit mainstream. Men det får han gott tycka. Man kan inte och bör inte försöka hindra utvecklingen och jag säger som gamle Zim...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Såg du melodifestivalen?

http://img9.imageshack.us/img9/8445/jamiemilamrl2.jpg

Black Boris sa...

Haha, dagens fniss!