söndag 24 oktober 2010

En man ifrån norr...

Luleå leder serien och igår drygade de ut i toppen. Sex pinnar ner till tvåan nu och det börjar likna knallskott i lingonskogen.

Lasse Björn är glad förstår jag. Han är en man ifrån norr och han vet vad som gäller. Snart förvandlas hela Norrbotten till ett enda skoter-plogat vinterland.  Lasse och hans gäng gör naturligtvis rätt i att äta sig fett mätt i väntan på Kung Bore. Ty snart väntar iskalla dagar och läskiga nätter. Bädda idet torrt, bundis! Bryn ditt bacon, baxa en bädd - det är bara en fråga om när. Boris säger: Låt det snöa!

Samtidigt går en annan mot bättre tider i fjollträsk. Från botten finns nämligen bara en väg, och det är opp!

Närmast väntar en tuff match på tisdag. Självaste serieledarna kommer till Hovet och AIK har allt att vinna. Är det något lag som borde kunna det där med Rönnken och hans hockeyfilosofi så är det väl vi? Melin har en uppgift framför sig. Här uppenbarar sig en chans till revansch för oss AIK:are, stora som små. Lilla aik fick ju stryk igår och jag är säker på att vi har Chrille på vår sida på tisdag.

Vi ska göra vad vi kan för att fälla den bryska björnen. Själv ligger jag i hårdträning sedan i fredags. Kalla mig gärna Boris Balboa.

4 kommentarer:

adam k sa...

Boris:
Har du följt Ryno nåt hur han spelat i IKO?

Black Boris sa...

Scrolla...

Eddie sa...

Lasse Björn bor på mälaröarna :)

Black Boris sa...

Nä, han bor i Lule. Den andre är bara en blek kopia, en härmapa skulle man kunna säga.