lördag 30 oktober 2010

Ett sällsynt exemplar

Dagen till ära känner jag verkligen för att håna Linköpings Hockey Club men till min stora besvikelse är det som förgjort. Jag kommer inte på något kul att skriva.

Culture Club känns verkligen uttjatat och passé. Det finns en gräns för hur många gånger man kan plocka pinnar på samma tokroliga tema utan att framstå som en självgod tråkmåns utan fantasi. Dessutom är det faktiskt så att Linköpings Hockey Club har kultur. För länge sedan hette klubben Kenty. Bara en sån sak.

Linköpings Hockey Clubs hemsida läser jag bland annat följande rader:
När det gäller Linköpings Hockey Clubs stil, eller själ om man så vill, är traditionens inverkan helt avgörande. Från den gamla Kentytiden och bildandet av LHC 1976 har vi i alla tider haft en viss profil.
Väluppfostrade, genomtrevliga, "snälla" pojkar har efter den aktiva tiden blivit lika omtyckta ungdomsledare i generation efter generation som själva fostrats i en positiv miljö med bilder och händelser från träning, matcher, resor och inte minst i omklädningsrummet i tugget med varandra.
I kväll ska de väluppostrade, genomtrevliga och "snälla" pojkarnas lag spela match mot AIK på Hovet. Jag hoppas att de lever upp till bilden av sig själva. Jag hoppas att de kommer hit och spelar trevligt och snällt. Busungen Jämtin får de väl lämna i bussen. Inget lördagsgodis for you my friend. Mr Bång får slåss med zebran och målprotokollet.

När ouppfostrade, otrevliga och elaka Gnaget gör slarvsylta av LHC:s glada gossar finns det bara ett lag på isen. Gästerna är med största sannolikhet redan halvvägs till söndagsskolan...

4 kommentarer:

Olof Loklint sa...

LHC kommer laddade. Med tjecker som checkar. Tror de måste visa sig själva nu att de inte är så dåliga trots checkande tjecker. De har bevisligen blivit sämre efter att de blivit bättre sedan nämnda tjecker anslutit till laget.

Jag befarar därför att AIK kommer åka på en riktig omgång då LCH denna gång inte går på tomgång utan istället vill bjuda på en holmgång.

Mitt Tips: Gnaget 2 - LHC 5

PS:Postade detta inlägg på fel ställe nyss men nu blev det rättare..

Black Boris sa...

Det blir spännande. Cluben har ju gått bakåt sedan tjeckerna checkade in men det är antagligen bara en fråga om när laget börjar gå framåt igen.

Förra gången fick vi oss en omgång men denna gång har vi en Bång på språng så jag tror att AIK vinner.

Mitt tips: 4-1

batong sa...

klättrar i tabellen, bra det vill inte se er nere i kvalet, om vi ens är där. he he.

Black Boris sa...

batong: Ni tar er nog dit. Vi däremot skiter i't.