tisdag 5 januari 2010

Gurkmänistan

Svartgult mot Gulsvart. En härlig match att se fram emot förstås. Gästerna är riktigt på gång och kommer till stan med en ny målvakt samt två insläppta mål på tre matcher som gett laget tre raka trepoängare. Inte illa. Det blir spännande på Hovet i morgon - som vanligt med andra ord.
Vi går in i ett viktigt skede av säsongen nu. Mindre än halva serien återstår och det är nu AIK ska visa att man är ett lag för Kvalserien. Vi har en tredjeplacering att försvara och det vore skönt om vi kunde koppla greppet om den där sista kvalplatsen under de närmaste omgångarna. Leksand åkte ju på däng i Uppsala i afton och därmed har vi även chansen att knapra in på serieledarna.

Efter morgondagens drabbning väntar en tung serie matcher:

Växjö (b)
Bofors (h)
Borås (b)
Leksand (h)
Almtuna (b)

Jag vill ha minst 12 poäng på de kommande 6 omgångarna. Västerås hemma ska vi vinna. Växjö borta blir givetvis svårt. Pessimistiskt tippar jag max en pinne där. Bofors hemma är en trea. Borås borta bör vara en trea men brukar inte bli det. Jag tippar med hjärtat och säger minst 2 poäng till Gnaget. Leksand hemma? 3 poäng. Almtuna borta? Svårt, mycket svårt. Men vi tar minst en pinne. 12-13 poäng är godkänt, 14-15 är VG, 16-18 är MVG.
Matchstart i morgon: 16.00. AIK-Västerås på Hovet. Vi ska krossa dem!

1 kommentar:

Adam K sa...

Balck Boris: Det blir tufft, men jag tror ni tar en del skalper trots allt.
Så länge ni håller avstånd från utvisningsbåset, för ni lär aldrig få förklaring på varför domaren dömer som han dömer=)