lördag 2 januari 2010

Ge dom bananer!

Sveriges största medgångssupportrar har partaj på Hovet idag. Järnkaminernas dag kallar man visst spektaklet. Herr Nilsson står som vanligt i båset och på läktarna smaskas det tonvis med bananer. Själv sitter jag bänkad framför teven, mumsandes ost av alla de slag, givetvis tokhejandes på Färjestad. Det är mycket mögligt att jag rått och lagom till tredje perioden nynnar en liten melodi: Yes, we have no bananas, we have no bananas today...

5 kommentarer:

Anonym sa...

När man tillhör sveriges SÄMSTA MOTGÅNGSSUPPORTRAR som ju faktiskt AIK hockey visat sig ha så är det nog risk att man sätter bananen i halsen den dagen sanningen går upp för en.

Lite festligt var det dock att för första matven denna säsong så spelade den musikansvarige på AIK matcherna INTE Specials låten Ghost Town.

http://www.youtube.com/watch?v=SsCeUUSsAKs

Adam K sa...

Black Boris:
Haha, humår där. Herr Nilsson, KLOCKREN.
Inte undra på att DIF är så bra då de apar efter oss bättre lag!

Black Boris sa...

Anonym:

Nä, nu tycker jag att du tar i. Förresten gillar jag inte den där låten som du länkar till. Tycker den är läskig och obehaglig och framförallt får den mig att tänka på Småland - Sveriges mest hemsökta landskap!

Den här trudelutten är betydligt bättre och framförallt mer passande en dag som denna.

- Det är en fågel!
- Nej, det är ett plan.
- Nej, det är en super...

Adam K sa...

Black Boris:
Hörru, prata inte skit om oss smålänningar=), istället för att bre ut våran idrott tar vi guld samma år istället. som 08, KFF, HV71, TV-pucken, Speedway med Vetlanda. Alla tre publiksporterna vann ett lag från småland i. Det du=) Dock dröjer det innan IK hittar pucken i motståndarens mål ännu, hrm, harkel.....

Anonym sa...

Bye, bye...
Hur mycket ska ni låna?