söndag 3 januari 2010

Rising Dick



Dick Tärnström är AIK:s enskilt viktigaste spelare. Det är inget snack om den saken. Han är vår lagkapten, vår mest rutinerade och meriterade spelare. Trots att Tärnström i höst/vinter har varit högst medioker för att inte säga iskall i Gnaget är han fortfarande en man för landslaget. Det säger en del om hans potential. För inte tar väl Bengt-Åke ut spelare på gamla meriter?

För att AIK ska kunna ta en av direktplatserna till kvalserien måste Dicken börja leverera. Kaptenen måste styra skutan. Det håller inte att glida omkring som en annan ointresserad föredetting. Dick Tärnström är vår bäste hockeyspelare, han är vår stjärna - lagets ankare. Den här säsongen har han emellertid bara varit allt detta på pappret. På isen har han en hel del kvar att bevisa.

¤ ¤ ¤

Det är ett nytt år med allt vad det innebär. Det börjar dra ihop sig. Jag tror fortfarande att AIK är ett av HockeyAllsvenskans bästa lag. Leksand och Växjö har imponerat men AIK ska inte vara sämre än Malmö och Mora. Vi ska ta en av direktplatserna till kvalserien och Dicken är den som ska visa vägen.

Res dig, ladda, sikta - skjut!
Dicken - sicken strut!

2 kommentarer:

Adam K sa...

Black Boris:
Hm, har inte Hävelid spelat i AIK?
Vore kul och se han och Tärnström som backpar.

Black Boris sa...

AIK försökte locka hem Hävelid inför säsongen men han valde Linköping istället. Kanske var lika bra det med tanke på vår ekonomi. Å andra sidan hade vi kanske drgait in mer pengar med Hävan i laget...