söndag 29 mars 2009

Rögle på fall, del 4


-
I morgon går sista tåget mot Elitserien 2009/2010. Om AIK överhuvudtaget ska ha chansen att nå resans slutstation måste man vinna på Hovet.
-
Rögle har visat att de är Kvalseriens bästa lag. Åtminstone hittills. De är stora favoriter att vinna över AIK i morgon. Det blir hårt och svårt för oss svartgula men ingenting är omöjligt. Kan Heino spela som senast mot Växjö, kan försvarsspelet fungera, kan Dicken leverera och kan Sandberg & Bång producera - då kan vi besegra Rögle!
-
Fyra omgångar återstår av Kvalserien, fyra matcher återstår av säsongen. Det vore härligt om AIK kunde vara med och slåss om elitplatsen in i det sista. Kom igen Gnaget!
-
Själv laddar jag upp inför match med ett att halsa fem-sex Red Bull och tre vitaminkoncentrat. Jag har nämligen äntligen förstått vad alla andra hockeyintresserade svenskar vetat sedan länge: Hockey handlar i princip enkom om E N E R G I. Mer om detta i kommande inlägg.
-
Dagens fniss:
Storleken har visserligen ingen betydelse - det säger i alla fall mina feministiska studiekamrater, åtminstone när de är nyktra och påklädda. Men vad säger min glennifierade vän om detta: Greken har kortast...
-

Inga kommentarer: