torsdag 9 september 2010

AIK - SSK 1-3 (0-2, 0-1, 1-0)

"Skitmatch", sa Kent efter slutsignalen och sammanfattade därmed läget rätt bra. Till skillnad från mig och alla gnagers hade han något att glädjas åt. En seger, tre mål. Stabilt försvarsspel. Själv var jag besviken. AIK gjorde inte många rätt i kväll. Fram till sista tio fungerade egentligen ingenting. Spelet i egen zon var emellanåt pinsamt dåligt. Uppspelen... ja, såg vi några sådana överhuvudtaget? Fasth gjorde väl så gott han kunde. Men backarna? Är det sådana där man staplar flaskor i eller? Framåt såg det nästan lika illa ut. AIK skapade förvisso en del farligheter i första perioden. Men i det stora hela var det mest skit med allting.

Jag säger som Jan Banan skulle ha sagt om han vore gnagare:

"Om den gamla teaterklyschan 'ett dåligt genrep betyder en bra premiär' stämmer, ja då kan spelarna i Linköping vara säkra på förlust mot AIK i elitseriepremiären om mindre en vecka."

Det enda roliga i kväll var att träffa Kent och hans vänner. Tänka sig; Kringelknutten har också en kompis som är grek. Men som min kompis sa i luren strax efter slutsignalen: Det finns ändå bara en Greken. Visst är det så, kompis. Visst är det så.

4 kommentarer:

Olof Loklint sa...

Det kan bara bli värre, i sann Luthersk anda. "Alla människor är syndare av naturen", speciellt AIK:s backar, om man ska tro inlägg på Golden Hill.

Med andra ord får Boris inrikta sig på en Golgatavandring fram till den slutliga kors-fest-ningen!

Black Boris sa...

Haha, ja våra backar har ju gjort EN dålig träningsmatch så det klart att vi åker ur. Och inte lär det väl bli bättre bara för att Dick, Josh och Nemeth kommer tillbaka...

Hur blir det AS-tipset?

Knutten sa...

Tack för igår Boris. Trevlig pratstund.

Matchen var som sagt usel, där SSK var minst usla. På ett ungefär.

Skulle nog vara lite orolig för Dicks fotskada. Många matcher på få dagar, är precis vad Es handlar om. Tis-tors-lör-månd-tors-lör....

Gutår Boris. Din trevliga prick!

Black Boris sa...

Knutten:

Visst blir man lite orolig över Dicken. Det låter inget vidare när man läser om saken. Får väl hoppas att det mest är tidningen som förstorar upp den där svullna foten. Men det kan nog bli så att Il Capitano vilar nån omgång då och då i vinter.

Ser fram mot nästa fight. Vad sägs om tre ronder den 23/9?

Skål på dä!