onsdag 1 september 2010

Absolute hockeyblogg

Sommaren är slut och det kan man tycka vad man vill om. Själv tycker jag det suger. Det är förstås skönt att hockeyn drar igång men annars då? Jävla höst! Snart blir det pissväderspolska av hela skiten. Ja, jag är bitter. Jag vill ha sol och bad, en kall öl på balkongen och lättklädda damer i parken. Det är ju det jag vill.

Förkyld är jag också. Snörvlar och hostar. Gnäller som bara en ynklig man i sina bästa år kan göra. Fan vet om det inte är lite feber på G till och med. Migränby kan jag bara glömma. Jag är ju sjuk! Dessutom är lillkisen för liten för kvällshockey och gumman jobbar. Det blir en kväll med lattjo lajban och följa Gnaget via twitter istället. Tråkigare kan man ha det.

¤ ¤ ¤

Tycker du också att hösten suger? Längtar du bort från jobbet och alla måsten? Gör som Boris! Ta dig en rejäl bloggingrunda, skit i deon och låt svetten lacka under musarmen. Det är härligt att bli kladdig och varm! Man känner att man lever! Nedan har jag samlat några av sommarens, i mitt tycke, bästa och mest underhållande inlägg från några personliga favoritbloggers. Häll upp en kopp kaffe, luta dig tillbaka...

Absolute hockeyblogg - sommarhits 2010
Hockeyparti (Bättre Lasse)
Tangering av rekordet (Plissken)

Något katten släpat in? (Tigger Tom)

Avbrottandet (GurkOlle)

Reseskildring - Skellefteå (Kringelknutten)

Travestiter (Jämtleksing)
Farsan ser Teemu Selänne i Tällberg (Leksandsbloggen)

3 kommentarer:

Tigger T sa...

Man tackar för omnämnandet.
Betalar du ut royalties nu? Jag menar, det kunde ju va bra att ha lite undanstoppat när nästa tiggarbr..eeh...sponsringserbjudande kommer. ;)

Black Boris sa...

Nä, du får inte en spänn! Fast det klart, om du drar av en trudelutt på handklaveret så kanske ;)

Spelman i randig skrud sa...

Leta fram kassakistan du så ska jag damma av mitt gamla pappjuck o dra en vals, men jag är lite ringrostig så du får tåla lite falskspel ;)