måndag 7 december 2009

Alla goda ting är tre


Det blev tre poäng till Gnaget igår. Tre perioder räckte för att säkra segern. Ingen förlängning den här gången alltså. Tredjekedjan var lagets bästa formation. Den bestod inte särskilt oväntat av tre spelare: Beck, Westerling och Gynge. Sistnämnde Gynge visade sniperklassen när han satte två mål i viperkassen. 2 + 1 = 3 poäng för AIK:s skyttekung. Westerling gjorde förresten tre assist.
-
Matchen inleddes annars på ett trevligt sätt. Efterhand blev spelet lite trevande. Örebro tilläts göra tre mål bakom vår tredjemålvakt. Men vi vann ju ändå.
-
Eftersom Dicken inte kom till spel gick Gnaget runt på tre backpar. I tredje perioden gavs emellertid junioren Henrik Nilsson speltid. Det var tredje gången den här säsongen som Nilsson fick vara med i A-laget. Han spelade med nummer 12 på tröjan. Den tröjan har hittills använts av tre olika juniorer i höst/vinter. Samtliga har varit bättre än Jamie Milam var i fjol.
-
AIK:s nummer 33 är fortfarande skadad. Nummer 3 spelade som vanligt. Han var inte särskilt bra. Engblom och Ljungbeck har gjort lika många poäng den här säsongen - tre vardera.
-
I och med gårdagens trepoängare är vi trea i tabellen. Nu väntar ett dubbelmöte med Malmö. Vi behöver nog ta minst tre poäng på de matcherna.
-
Igår förmiddag gick jag på julmarknad. Där köpte jag bl.a. tre svartgula AIK-tomtar. Jag tror att de gav mig och Gnaget tur.
-
Det här är det tredje boriska inlägget i rad som på ett eller annat sätt behandlar mötet AIK - Örebro. Teckensnittet heter Trebuchet.

Inga kommentarer: