tisdag 8 december 2009

"Ska det vara Keso till korven, Kesä?"

Hahaha, vilken underbar avslutning det nästan blev på matchen: Victor Ahlström snurrade upp Keso... förlåt Kesä på läktaren och satte spiken i kistan. Redhawks blev Deadhawks och Gnaget vann slaget. Hoppas att korven smakade bra, Teemu.
-
Lite smolk i bägaren blev det förstås. Beck skulle bara raka in 4-1 i öppen kasse men lyckades dra pucken i stolpen (var det stolpe-stolpe till och med?) och på kontringen som följde tröstmålade en malmöit. Men men, shit happens. Vi vann. Vi är trea i tabellen.
-
Ryno. Johan Ryno. Killen kan ju. Killen har ju talang. Killen har ju hockeyn i blodet.
-
Bång. Daniel Bång. Jag sitter och funderar. Har grabben fått direktiv som säger att han ska hålla sig i skinnet? Undvika buller och bång? Hålla sig borta från utvisningsbåset? Jag undrar, jag undrar... På 23 matcher har Bång 14 ynka utvisningsminuter. Det är faktiskt inte bra. Det är på tok för lite. Daniel Bång är en fysisk spelare som lever på sin energi. Tar man ifrån Bång fighterhjärtat tar man ifrån honom hans spel. Bång ska böka och stöka. Bång ska vara med där det händer. Bång ska inte glida omkring och vänta på smörpass. Jag tror att det mest effektiva sättet att få igång Bång på är att uppmuntra honom till att gå in och röja. Låt grabben ta en fight då om det det är vad som krävs. Jag vill se den gamle Bång. Ynglingen från i fjol som utmanade allt och alla och som oftast gick segrande ur sina strider. Det är dags att släppa lös nummer 20.
-
Heino. Christopher Heino-Lindberg. Vilken keeper! Vilken vägg! Visst skulle han ha tagit sista skottet men vad fan... Idag var Heino skillnaden mellan noll och tre poäng. Och vilka sidledsförflyttningar sen!
-
Gynge åkte tydligen på en hjärnskakning i samband med situationen i första perioden. Kesä klarade sig bättre. Å andra sidan blir väl knappast kvalitén på Keso sämre av att förpackningen skakas?
-
Hejdå Malmö, vi ses igen på söndag!

4 kommentarer:

sarg ut sa...

Jävlar i havet- vi möts i kvalet.

Adam K sa...

Hej, måste berömma din bloggdesign. Väldigt snyggt detta med spelare som kommer ut på isen.

Black Boris sa...

Sargut: Ja vi gör nog det. Och denna gång är det vår tur att ha tur :)

Adam K: Tack ska du ha.

Tommy sa...

Jo, jag såg matchen! Festligt att se hur Kesä flög upp som en vante på läktar'n. Alla finnar är inte duktiga på hockey. Nej. Gnaget imponerar. Redhawks såg ut som ett gäng glidande gråsuggor.