tisdag 13 april 2010

En elitseriebloggare kickar loss

Jag har visserligen en hel sommar på mig men varför vänta med att ladda upp när man kan börja redan nu? Boris är ju sedan i söndags kväll elitseriebloggare.
~
Tabellen ser så här långt riktigt bra ut. AIK är som sig bör i topp. SSK däremot ligger som vanligt och väntat på kvalserieplats. Tråkiga Timrå är sist i serien och plagiatet från norr parkerar på en hedrande tionde plats. Det får de vara nöjda med, skoternissarna. Bara för att man lyckats sno åt sig och modifiera ett namn, ett märke samt två färger, så innebär det inte per automatik att man också lyckas norpa en slutspelsplats.
~
Men skit i tabellen 10/11 och let's take a look at The Monkees. Herr Nilsson och hans boys är ju i SM-final. Jan Banan är naturligtvis överlycklig. Nu ryktas det om att han i samband med ett eventuellt guld planerar en klassisk kovändning. Precis allt talar just nu för att Difs supportrar kommer att invadera isen efter säsongens sista slutsignal. Men Jan Banan lär knappast fördöma dem. Istället kommer hans kovändning att gå till historien som den första av sitt slag utförd av en apa.
~
Ett lag som tyvärr inte spelar i eliten till hösten är Leksand. Tidigare idag meddelades att laget inte längre kommer att ledas av Strumpan. Inte heller kommer man att fortsätta sin mångmiljonsatsning. Jag tror att båda dessa nyheter är goda nyheter. Leksand bör göra allt de kan för att ta vara på sina lovande unga spelare istället för att fylla truppen med en massa legonärer. Samtidigt ska laget naturligtvis inte tränas av ett klädesplagg. Lucky Luc bör de emellertid behålla. Man vet ju aldrig. Tänk om plagiatet från norr/skoternisses allmänna idrottsklubb/bröderna Daltons (kärt gäng har många namn) får för sig att lira kvalseriehockey till våren. Då kan det behövas en poor lonesome cowboy framför tokiga maskassen för att röja upp.

¤ ¤ ¤

Black Boris har anlagt en lite aggressivare ton än vanligt i detta inlägg. Det kan bero på att han just nu känner sig som en uppåtsparkande nykomling. Det kan också bero på att han låtit sig inspireras av den gode Kent som för närvarande sluggar vilt åt alla håll och kanter. Eller så är det bara det att Boris är gnagare. Som alla inskränkta lurkar vet vet är ju alla gnagare skadedjur som helst bör förpassas tillbaka till allsvenskan, dit de enligt gammal folktro hör hemma. Ur ett kategoriskt och konsekvent perspektiv torde detta alltså även gälla Svartråttan Boris.
~
Tänk, de stackars elitklubbarna trodde de hade stängt dörren för gott men se inte ens Håkan kunde hålla pesten borta från festen för evigt. Och bönderna de gapar utav fasa...

4 kommentarer:

kent / sargut.se sa...

Raison d'être, Boris!

Välkommen till de "stora grabbarna",ehh det finns kanske ett å annat kjoltyg som bloggar hockey oxå. Det är med stor glädje, om än lite dämpad, jag läser att den gode Boris, har tagit till sig att slugga mer.

Kick ass Boris!!

batong sa...

hallå där uppe, allt mycket bra skrivet, men vem f är lucky luke....????

Black Boris sa...

batong: Förlåt, Luc ska det såklart vara. Ändrat nu...

batong sa...

Ok. Då är ja med. bara funderade om de va nått ja missat. ha ha.