lördag 24 april 2010

De dansade en säsong

Man bör inte sparka på den som ligger men vad man bör och vad man gör är inte alltid samma sak. I alla fall ska jag nu försöka att inte gotta mig alltför mycket i de röda rosarumpornas nederlag. Herr Nilssons boys har, trots att de är Dif, gjort en fantastisk säsong. Djurgården och deras publik ska ha all heder för sin insats. Röda havet har fått en ny innebörd även för Boris denna vår.
Men inte ens ett packat hov räckte för att stoppa Sveriges bästa hockeylag idag. Grattis till guldet HV! Grattis Adam K! Passa på och njut för i höst blir det andra bullar - och bananer!
Nu när jag varit både storsint och godhjärtat och till och med lite rödblaskig känner jag ett stingande behov av att få apa mig lite. Därför - och som så många gånger förr - avslutar jag kvällens subtiliteter med lite musik.
Hey, hey, we're the Monkees
and people say we monkey around
But we're too busy singing
to put anybody down

5 kommentarer:

Kent/sargut sa...

Boris, börjar du mjukna?
Å sen, vaddå andra bullar? Ere vanliga släta runda bullar, som åsyftas?

Black Boris sa...

Det var en jävel å va snabb å hugga :) Ja, just precis andra bullar. Jag snackar bullar här. BULLAR! Men no more kringles for you, my friend.

batong sa...

Håller med dig, Dif har ju ett jävla bra år, och ska ha all kredit för det, men i slutändan vann rätt lag.

Greken sa...

Inget SM-Guld Inget SM-Guld Inget SM-Guld för apornat

adam k sa...

Balck Boris:
Tackar för din reklam för min blogg och du, Hv äter inga banaer de DRICKER CHAMPAGNE=)Tills nästa lag tar champagnen från dom....

GRATTIS IN I FINRUMMET föressten, frågan är nu om ni kommer vara på arbetarklassen, ekonomklassenklassen eller där HV är i första klass=)
För att vara tydlig 11-12, 5-10, ellet 1-4