tisdag 20 april 2010

Gosh, sicken Josh!

Jag är förbannat nöjd med dagen. Blomdahl är klar. MacNevin är klar. Sandberg har skrivit nytt och Bång likaså. Jag ser redan fram emot att se AIK spela powerplay i höst. Nu har vi inte bara en leftskjutande kanondick på blå. Vi har en rightsskjutande kanadick också.

Blomdahl hade jag högt upp på min önskelista. Att vi snuvar SM-finallaget och Jan Banan-favoriten på en riktig retsticka gör inte värvningen mindre trevlig. Det kan bli roliga derbyn framöver. Och jag har fortfarande inte gett upp hoppet om Kasparaitis.

Det snackas och skrivs om gammelgubben Åkerman här och där. Trots att han var tämligen värdelös senast han spelade i Gnaget vill jag ha honom tillbaka. Det har hänt en del med Åkerman sedan 1997, om man säger så. Han har inte bara blivit äldre. Han har blivit otroligt mycket bättre också. En halvknackig säsong i Lugano förändrar inte det faktum att Åkerman under sina säsonger i Skellefteå och HV öste in poäng och var en av elitseriens allra bästa backar. Och 37 år? Det är väl ingen ålder!

Högst upp på listan över boriska drömförvärv står emellertid fortfarande en back i Buffalo.

3 kommentarer:

Greken sa...

Yes! Let's go Flyers! Let's go Flyers! En match kvar att vinna

Black Boris sa...

För djävla braooo!

Kent sa...

Åkerman luktar Rhodin värvning lång väg.