tisdag 25 maj 2010

Orange crush

Vilket hockeyår, vilken hockeyvår vi upplever, jag och min grekiske poleripolare. Gnaget är tillbaka och Flyers är i Stanley Cup-final för första gången sedan 97. Det våras för Boris och för Greken. Och för farsan Baloo! Ikväll tog han mod till sig och debuterade som kommentator på bloggen. Jag vet nog att han varit sugen förr men det var alltså inte förrän just denna afton som han-som-lärt-mig-allt-han-kan-om-hockey meddelade sig i bloggosfären. Tror fan det kittlar dödsskönt i kistan!

Nu väntar jag med spänning på Bluebird och Bejjan. När kliver NI in och sätter avtryck i mitt boriska universum?

En som är här och byter kakrecept betydligt oftare än Baloo är Kent. Jag antar att han är nöjd nu, kringelknutten, när Barris sopat undan sina rosa rubriker och övergått till en mer maskulin färgsättning av sin blogg. Orange är förvisso en läcker färg men den går knappast upp mot rosa. Men så länge Flyers föredrar apelsinskal framför nagellack och så länge laget spelar om Lord Stanleys feta pokal lovar jag att inte byta tillbaka till rosa. Huruvida Black Boris sedan goes back to pink återstår emellertid att se.

¤ ¤ ¤

Greken, Greken, Greken. Bloggens bäste bundis. Ikväll genrepade hans fotbollslandslag mot Nordkorea. Nordkorea!! Matchen slutade
2-2. Det ser förstås bra ut inför VM men Grekland gör bäst i att se upp för Nigeria och deras karismatiske förbundskapten. Även Sydkorea sägs vara stekheta. Argentina däremot är värdelösa. Jag menar, vad har Maradonas gäng som inte Grekland har? En fet förbundskapten?
~
Och AIK vann i Växjö. Vilket inte hindrar mig från att, precis som sensast mot Åtvid, skrika i falsett: AVGÅ BAXTER!

5 kommentarer:

Tomas / Brynäsportalen.se sa...

Apropå heta Sydkorea, även i hockey är dem en "rising star", klättrar i IIHF:s ranking med farlig fart. Slutade 25:a totalt i årets VM-cirkus och gick därmed upp från div1:s B-grupp till div1.A, rankas nu 33:a men förutspås inom de närmsta åren klättra över det magiska 30-strecket som ger en plats i OS-kval.

Lite värdelöst vetande :)

Grekland rankas för övrigt 45:a men lär sjunka då dem har stuvat undan utrustningen och inte kommer delta nästa säsong.

Black Boris sa...

Inget vetande är värdelöst :)
Men vad ska Greken säga nu?

Kung Kenta sa...

Å så vackert, nu känner man sig hemma.

¤¤¤ Let go Flyers ¤¤¤

Black Boris sa...

Let's go Flyers!

Greken sa...

We can win, we can win, we can win the stanley cup because Hossa plays in Chicago :)