onsdag 19 maj 2010

Lagbygget, del 6

Kommentar:
Jaha, där kom den defensivt starke backen. Min första spontana reaktion är just "jaha". Statistiken ser väl okej ut men i övrigt vet jag inte ett skvatt om Nolander. Kanske någon snäll brynäsare har lust att delge mig sin syn på spelaren. Tomas, Sossen, vad säger ni om Gnagets nyförvärv Nolander? Magisk, gnagisk eller rentav tragisk?

3 kommentarer:

Tomas / Brynäsportalen.se sa...

Nolander i AIK, det var oväntat.

Trygg är det första jag tänker på, man ser sällan Nolander göra några riktiga misstag, men det är ännu mer sällan han gör något extra om du förstår vad jag menar. Han är helt enkelt en laglojal kille som går till jobbet, gör det utan knot och gör det på ett bra sätt utan att utmärka sig.

Han är också en mycket bra skridskoåkare och har en bra bössa som används allt för sällan, visserligen har han haft en mestadels defensiv roll de senaste säsongerna så tillfällen till skott har kanske inte varit så många.

Kort sagt: bra lagspelare, stabil defensivt, ingen stjärna men en bra 4-5:te back.

Black Boris sa...

Tack Tomas!

Det där låter ju riktigt bra. AIK har många oprövade kort bland backarna och just därför känns det gött att få in rutin och stabilitet i den lagdelen. Att Nolander dessutom är riktigt bra på grillerna gör ju inte saken sämre.

Verkar som att Gozzi värvat klokt igen!

HansJohan sa...

Hade absolut ingen aning om vem karl'n var, så jag youtubade och hittade ett mål mot djurgårn, räcker för mig!