fredag 14 maj 2010

Inget stoppar oss nu

Det kan verka löjligt och stört omöjligt men Black Boris kan idag avslöja att Anders Gozzi har varit i kontakt med två potentiella nyförvärv.
¤
Black Beauty är en stor, stark och snygg snubbe som vet var målet ligger. Vackra Svarten är visserligen dyr i drift men å andra sidan är han en riktig kassako - trots att han alltså är en hingst! Anders Gozzi bekräftar att han varit i kontakt med Vackra Svarten. Dessutom påstås Hovslagare Bång ha bidragit med finfina stalltips. "Ge han ett erbjudande han inte kan tacka nej till", ska Bång ha sagt. Varpå Gozzi först fick för sig att helt huvudlöst kapa åt sig Black Beautys stallkamrat, den gamle avdankade Pelle Flopp.

Ja, Gozzis idéer kan förstås tyckas märkliga men betänk att den gnagiske sportchefen högst sannolikt har tagit intryck av sin klubbkamrat och kollega, Herr Wesström. Eller Don Björn som han numera kallas. Kan Gudfadern kan Gozzi.

¤ ¤
Black Jack är, till skillnad från sin namne Beauty, varken stor, stark eller snygg. Däremot är han slittålig och skjutsugen som få. En powerforward som älskar att se pucken gliiida in i mål. Jack är mest känd för sina beskyddaregenskaper och enligt säkra källor är han först och främst tänkt som en lagets polis. Gozzis trumfkort när det gäller att locka Jack till Gnaget är spader sex. Vem skulle Black Jack hellre skydda än en potent och ståndaktig Kapten Dick? Gozzi medger att han har haft intim konktakt med Jack men är noga med att påpeka att ingenting är klart. "Men självklart är vi intresserade av Black Jack", säger Gozzi. "Han är onekligen en färgstark profil."

¤ ¤ ¤

Black Boris ryktas det överhuvudtaget inte om. Något kontrakt med Gnaget lär det inte bli. Trots att Boris själv säger sig vara både snygg, smart och subtil har samtalen från Gozzi uteblivit. Boris är besviken och överväger nu istället att skriva på för Borås. Borås!!

1 kommentar:

Pasante Black Velvet sa...

Black Jack tillverkas inte längre, men jag förstår vad du menar. :p