lördag 15 maj 2010

I'm a dansbander, yes I am

HOOOAAH! Det svänger ju! Inatt visade Flyers en gång för alla att Håkan Södergren kan sin hockey. Han vet vad han snackar om, den gamle gårdaren

"Det finns inget svårare läge i ishockey än att leda med 3-0." Nä, det gör ju inte det. Boston hade 3-0 i matcher ett tag, och inatt hade de 3-0 i matchen. Flyers vände och vann. 4-3, 4-3. Eller som Greken sms:ade klockan 03.20: Dubblish!

Det inte bara svänger om Flyers. Det svänger om the dansbands too! Black Jack var bara början. I morse insåg jag något jag länge befarat: Jag är en smygdiggande dansbandsboris. Jag fullkomligt älskar dansbandsmusik. Ja, jag menar allvar. I'm lovin' it!

Man ska akta sig för att lova saker på fyllan men eftersom jag är spik nykter (men spontan som fan) vågar jag mig på ett litet löfte. Från och med idag och en vecka framåt blir det dansbandstema här på bloggen. Ja, i de fall inlägg ackompanjeras av toner blir det dansbands and dansbands only.
¤
Inatt, inatt, är det Greken och jag
och vi följer så lätt vårat favoritlag
mot en himmel som har nummer sju
Inget stoppar oss nu

4 kommentarer:

Greken sa...

Jaaaaaaaaaaaaaa. Let´s Go Flyers

Tomas / Brynäsportalen.se sa...

The Pinks, schlager och dansband...tja, man kan iaf inte förneka att du håller en rak o tydlig linje i dina musikaliska funderingar. Får en bild av AIK under Boris ansvar: -utsvängda damasker, breda slag på hockeyjerseyn och obligatoriska polisonger. Samtliga träningspass utförda till toner från diverse alster av flamingokvintetten.

Black Boris sa...

Tomas, min Tomas!

Då är allt i sin ordning. Det är ju precis det här jag vill; att du och alla andra ska se mig och mitt Gnaget som den myspysiga familj av hockeylovers vi innerst inne är. Jag menar, glöm bort allt du hört, sett och läst om arga, karga, svartsynta soldater. Töm kärlet och fyll det på nytt - med gränslös gnagarkärlek sprunget ur ett rosaskimrande Fjollträsk.

Skämt åsido.

Du vet, Tomas, det har liksom blivit något av mitt Mission Impossible på senare tid, detta med bloggens boriska budskap:

1) Bara för att man älskar AIK måste man inte hata alla andra.

2) Bara för att man är en stark och stolt gnagare måste man inte vara rädd för att visa sig svag för fånerier och trudelutter.

3) Bara för att man vet att man är bäst måste man inte skippa ödmjukheten.

Eller hur var det du själv skrev i din blogg härom dagen ;)

Tomas / Brynäsportalen.se sa...

I andemening helt rätt uppfattat min gode Boris, att du sedan stavar fel/missuppfattar vissa (klubbtillhörande)ord överser jag med. ;)