lördag 24 oktober 2009

Grishockey

Smutsiga Leksand fortsätter att skrämma slag på motståndarna. En titt i tabellen över Fair Play avslöjar spargrisarna. Det här gänget är inte bara skitrika, de är fula också. Mycket, mycket fula. Strumpans boys drar på sig överlägset flest utvisningsminuter och man är alltjämt lortigast i serien. Man kan utan att överdriva säga att det stinker om Leksand!
Black Boris rekommenderar såpa, skurborste och litervis med klorin för att hjälpa Strumpan att komma till rätta med svineriet. Om spargrisarna vill flyga hela vägen upp till himlen (Elitserien) får de illa kvickt se till att dra ned på övertrampen och regelvidrigheterna. Det håller inte att sitta i svinstian och sura. I kvalserien behöver man sina spelare på isen. Detta gäller inte minst den för närvarande smutsigaste galten i gården.
Oliver Ekman-Larsson leder utvisningsligan och tycks oerhört pig på att uppsöka botbåset. På 12 matcher har han lyckats dra på sig hela 68 utvisningsminuter. Herr Larsson borde, om inte sättas bakom galler, så i alla fall dölja trynet sitt bakom galler. Den som inte kan reglementet brukar förr eller senare åka på en snyting och jag kan tänka mig både en och annan motståndare som börjat tröttna på den modiga lilla Babe.
Till skillnad från smutsiga Leksand fortsätter AIK att spela ärligt och skinande rent. Det är egentligen bara Dicken som drar på sig onödiga utvisningar stup i kvarten. Men lite svinn får man räkna med. Och i värsta fall kan man ju alltid putsa suspen med lite svinto.
Spargrisar uppe i det blå.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Akta er för svininfluensan när vi möts igen ;)

Leksingen sa...

Glöm inte heller bort att vi har Lucky Luc i laget, han som är snabbare än sin egen sugga.

Olof Loklint sa...

- Grymt!