torsdag 26 augusti 2010

Brynäs - AIK 4-2 (1-2, 2-0, 1-0)

Äh, vad ska man med bortförklaringar till när det bara handlar om en torsk i en träningsmatch i en tablettask i en gävla håla. Jag menar, hur viktigt är egentligen resultatet? Träningsmatcher handlar ju om att få ihop laget, nöta spelvändningar och annat shit som tränare gillar att peta i. Tänk att AIK ställde upp med en oprövad junis fjunis i kassen och att samma gnagis gjorde en bra match men släppte en fis. Tänk att grabbarna har varit sjuka. Tänk att vi spelade match så sent som igår. Det behövs inga bortförklaringar. Zebran sög.

6 kommentarer:

Tomas Segraren sa...

Resultat i en träningsmatch är inte allt för viktigt och en förlust kan kännas trist som supporter men kräver nödvändigtvis ingen större bortförklaring, men hur f-n bortförklarar man en vinst med långt sämre siffror än man tippat? Mycket viktigare att fundera på än analysen om vinst eller förlust.

Lite off topic: knackade nyss in en matchrapport och la märke till AIK...IF, vad är nu detta för påhitt? AIKIF, låter ju inte klokt!

Boris Förloraren sa...

AIK IF har det väl stått ett par år nu i de statistiska rullorna. IshockeyFörening du vet. Många som stör sig på det där men jag orkar inte bry mig längre. AIK är AIK men visst fan ser det konstigt ut. En å annan norrländsk aik:are har förstås haft kul åt saken också.

Tomas /parkbänksfyllotiger sa...

Anade att det kunde vara så, låter ändå tokigt. Ungefär som att säga Brynäs if if, usch, låter Malmö om det. Men som du säger, AIK är AIK oavsett, den nordliga varianten är alltid Ske-å för mig. Tycker dock det är synd att Modo droppade sitt Aik då det hade en historisk betydelse.

Snake motherfucking Plissken sa...

Finns bara ett AIK, eländiga gnagarpack!

Skellefteååå !!!11!!

---

Från det ena till det andra. 2 mål i alla fall, bortsett slutresultatet, så är det bra att göra fler än 0 mål, och precis sånt man bygger vidare på en försäsong.

Black Boris sa...

aik gjorde väl bara ett mål igår?

katten sa...

AIK hör hemma på en uterink. Ni är Rögle med tunnelbana. Innan juluppehållet kommer ni ringa mansjouren då ni stått på alla fyra som en SAAB V4 och skrikit full tank med ett leende på läpparna.

Lägg ner

Ni har inte prylarna i er.

Hoppa av ES.