torsdag 5 augusti 2010

Boris goes twitter too...

Kan Gnaget kan Boris! Nu har jag också ett sånt där twitterkonto. Jag känner mig som Jan Rippes rollfigur i ett avsnitt av Tornado. Karl-Åke har köpt ett bouleset och frågar gubbarna i parken om han kan få va mä och spela. Ja, det kan du väl få, svarar gubbarna besvärat. Varpå Karl-Åke frågar: Hur gör man?

Black Boris på twitter

6 kommentarer:

Tomas / nya o snygga BP sa...

Men snälla Boris, vad har du nu hittat på? Jag som är en gammal man och bara knappt lärt mig hur en datamaskin fungerar, inte begriper jag det där med kvittrandet. Det kommer från träden där jag bor, det vet jag, men jag är mer morfar än Kalle.

http://www.youtube.com/watch?v=baB8oBAoqcg

Black Boris sa...

Hahaha! Ja, men vad begär du? Jag lider ju svår hockeyabstinens här och riskerar att på allvar fastna i det fallosala flamseriträsket. Nånting måste jag bara hitta på!

Tomas / fått.min.fix sa...

Abstinens, varför? Det har börjat nu, Brynäs spelade match igår ju, (resultatet onämnbart dock. Du kanske ska söka dig till rätt svart(röd/gul)?

Black Boris sa...

Onämnbart? Å nä!

~ ~ ~

3-5, 3-5, 3-5
Brynäs, ni kan hälsa hem
3-5, 3-5, 3-5
Bäst ni lägger på en rem

Slipa era griller
Bereden er för thriller
Träna skott på mål!

3-5, 3-5, 3-5
3-5, 3-5, 3-5
3-5, 3-5, 3-5
Sjung med, ta i och kläm:

Slipa era griller
smaska halspastiller
Höj glasen, ropa: SKÅL!
- Vi ses i Lä-ke-roooooooool

kenfre sa...

TWITTER-BORIS

Ja orkar inte...

Jag som vägrat både fb o twitter, måste vara totalt OFF.

Men, couldnt care less!

Keep twittering BB

Black Boris sa...

Äh, kom igen nu Knutten! Du vill väl inte framstå som en framstegsfientlig gammal papegoja? Själv är jag antagligen mittoppi en hejdundrande 30-årskris och klamrar mig därför desperat fast vid den lilla, lilla gren av ungdomlig grönska som mig erbjudes. Kvittret fastnar troligtvis snart i halsen men ska jag falla ska jag göra't som en som i alla fall trodde att han kunde flyga. Seså, Knutten! Det håller inte att fegspela sarg ut hela tiden. Ta en soloåkning genom slottet vetja! Gå upp å pröva dina vingar du med!