torsdag 12 augusti 2010

Med hockeyn i blodet

Jag befinner mig mittoppi en högintensiv motoffensiv. Det är hockeyabstinensen i mig som skall besegras. Alla medel är tillåtna och igår kväll utsatte jag mig till och med för lite Frölunda på televisionen. Naturligtvis blev det målsnålt; 2-1 till Indianerna.

Mitt hockeyknarkande började annars redan i förrgår. Då tog jag nämligen med mig lillkisen och kollade in AIK:s träning. Igår gick jag dit själv och senare i eftermiddag blir vi två igen. Det är faktiskt inte helt fel att ha promenadavstånd till Hovet. Förhoppningsvis lyckas jag ta åtminstone ett par bra bilder med min lilla kamera. Jag har i alla fall kommit ihåg att ladda batteriet den här gången.

Till kvällen blir det antagligen lite Frölunda på teven igen men sen tvingas jag hålla mig ren ända fram till på tisdag. Då - Äntligen! - spelar AIK träningsmatch mot Almtuna på Ritorp. Endast två dagar senare är det dags igen, mot SSK strax utanför Strängnäs. Biljetten kirrade jag nu på förmiddagen så det finns inte längre några ursäkter. Jag längtar redan till Åkers Styckebruk.

¤ ¤

Pratade även med AIK:s biljettansvarige på förmiddagen och fick veta att säsongskortet är på gång. Skulle skickas inom en snar framtid. Jag frågade aldrig om färgen på kortet men utgår ifrån att det blir rosa. I så fall till min stora förtjusning!

¤

En hel del klagomål på AIK:s nya matchtröja. Det är baksidan och dess blaffiga siffror som vållar debatt. Efter att ha glott på bilderna från matchen i Slite ett par gånger är jag nästan beredd att hålla med kritikerna. Men jag vill ändå se tröjan live innan jag dömer ut den. Så länge det går att läsa namn och nummer från läktarplats ser jag egentligen inget problem. Frånsett ryggen är tröjan svart, snygg och dessutom smyckad med ett par klassiska ränder. Jag gillar den.

5 kommentarer:

eddie sa...

För mig blev det "bara" 2 träningar, om dom dämpade abstinensen vet jag inte, för suget efter den 17/9 blev större.
Har inte bestämt mig för Åkers-styckebruk än :(
Bång verkade rätt het igår

Black Boris sa...

Han är skön, Bång. Kul när Heino psykar honom efter ett missat friläge, varpå Bång åker ut i båset, skriker "FAAN VAD DÅLIGT!" och slår klubban mot sargkanten ett par gånger. Varpå Liwing (tror jag det är) som sitter bredvid smyger fram, leende, och kollar att Bångs klubba inte gått sönder.

eddie sa...

då va han sne :)


det så ut som om heino hade problem med hjälmen, nu e de ju iof träningshjälmen.


köpte du biljett till åkers- styckebruk här i stockholm?
den enda info jag fått fram är att dom säljs där nere

Black Boris sa...

Köpte biljetten på ICA, Mariefred. Finns även på ett par ställen i Strängnäs samt på macken i Åkers Styckebruk. Se denna länk!

eddie sa...

jupp, sett den, hade hoppats på att det fanns nått ställe närmare tokholm eller online där det gick att köpa.
detta ställer till det lite med tid.

får se hur jag gör