onsdag 25 november 2009

KHL

Det slog mig i går kväll:
Jag är en bloggande rebell!
Jag är inte kommersiell
Blott originell och ideell

Jag må va snygg, smart & subtil
Jag må ha spexig, sexig stil
Men just nu är jag smått labil
Jag ratar eran jävla deal!

Så trött på att va sund och snäll
Förstående och fint formell
Dags bli rent emotionell
- KHL CAN GO TO HELL!

4 kommentarer:

Daniel sa...

Du är alldeles lysande och jag fattar vad du menar.. men när alternativet är undergång - vad fan ska man göra?

Black Boris sa...

Alternativet kan, som jag också tog upp på mötet igår, på kort sikt vara att lösa dyra spelare från kontrakt, flytta upp juniorer och satsa på att hålla sig kvar i Allsvenskan.

På lång sikt gäller det givetvis att knyta till sig sponsorer/samarbetspartners samt att jobba stenhårt på att locka publik till matcherna.

Även om vi nu får in dessa 10 aktiemillar som det snackas så mycket om så befinner vi oss fortfarande i en situation där klubben går back varenda månad.

Jag tror inte att lösningen på vår ekonomiska kris är att satsa allt på ett extremt osäkert KHL-kort. Jag tror på långsiktiga planer, där EN viktig del är att få hockeyligan och förbundet att inse vikten av ett öppet ligasystem. Det MÅSTE bli lättare att avancera i systemet.

Bäcköring sa...

Hade jag som leksing stått inför samma hemska dilemma som målats upp hade jag antagligen föredragit spel i allsvenskans bottenskikt eller rentav division 1. Hellre hemvävt och helylle och knappa tusentalet på läktaren än att spela i något som jag lite uppfattar som ett klassiskt utspel av rysk megalomani.

Möjligtvis hade jag kunnat tänka mig spel i en västlig KHL-konferans OM lag som Mora, Brynäs, AIK, DIF, FBK etc. också spelade där. Men rent generellt vill jag ha en stark svensk liga. Möjligtvis något samarbete med våra nordiska grannar men helst inte det heller. Och absolut inga stängda ligor. Usch och fy.

Anonym sa...

Jag är en Leksandsfantast som har börjat läsa din blogg. Du är en mycket duktig bloggare! Nästan i klass med Jämtleksing. Vill man slippa vinterdepressioner ska man läsa din o jämtleksingshockeybloggar. Sluta aldrig blogga, du är suverän!