torsdag 5 november 2009

AMMANDE MÖDRAR RASAR - BLOGGARE VACCINERAD PÅ BVC

Flera nyblivna mammor, ett tiotal barn samt en och annan förvirrad pappa blev idag vittne till en fruktansvärd händelse. På en barnavårdscentral i Stockholm blev en bloggande AIK:are vaccinerad mot svininfluensan!


- Nog för att han såg jävligt bra ut men det ger honom väl knappast rätt att gå före i kön, säger en av de många upprörda mödrar som Black Boris varit i kontakt med.
aa- Han kunde väl väntat på sin tur som alla andra, det svinet, säger en annan.
aaPutte, 3 år, berättar att hans pappa blev så upprörd över bloggarens framfusighet att denne helt sonika kom sig för att skrika öknamn efter den nyvaccinerade tölpen.
aa- Är du leksing eller? Din nedriga gris!, ska pappan bland annat ha hävt ur sig.

Bloggaren själv vill först inte kommentera händelsen, men när han får frågan vem han egentligen tror att han är, svarar han långt:
aa- Jag är Boris och jag är inget svin. Jag var på åttamånaders-kontroll med min son och i samband med denna fick jag frågan om jag ville ta vaccinet. Hade jag vetat att så många skulle bli så upprörda hade jag givetvis tackat nej. Nu tackade jag ja, fick mitt stick och sedan var det inte mer med det. Vill ni göra en stor grej av denna ickehändelse så är det er sak. Jag har inget mer att säga... Jo förresten, ni vet väl om att tusentals svenskar sedan flera veckor har blivit vaccinerade genom sina arbetsgivare?

Den boriske bloggarens reaktion är talande. Det är just den typen av arrogans som Boris uppvisar som får oss vanliga, hederliga svenssons att gå i taket. Okej, killen gjorde kanske inget formellt fel, men det är ju principen vi talar om här. Man ser det framför sig: I korridoren och i väntrummen trängs barn och mödrar i väntan på sin tur. Samtidigt sitter en välsvarvad man i sina bästa år och tar emot sin vaccindos från en fager barnmorska. Vi kan inte låta bli att skänka en tanke till den vaccinerade bloggarens anhöriga. Tänk att behöva bry sig om en sådan hänsynslös svinpäls!

Bloggaren Boris. Trots vaccin - ett svartmålat svin!

Inga kommentarer: