lördag 1 januari 2011

Nådens Dådens år

Ett nytt år, ett nytt äventyr. HOOAH! Jag känner det i hela kroppen, hur livet leker och vindarna smeker.

Se på tabellen, gnagare och greker! Se på tabellen! Den ser faktiskt fortfarande bra ut. Vi är med i matchen och snart är Fasth tillbaka. Och Nemeth! Den samlade expertisen - ni vet den där som inte ens känner till regelbokens mest grundläggande paragrafer - står visst fortfarande med långnäsa och snorskallar och surar och tjurar. AIK skulle ju ligga toksist vid det här laget. AIK var ju i princip klara för kvalserien redan i juli.

Tillåt mig ett lurigt hånflabb. MOODOOAHAHAHAHAHAHA! Pyttsan och pilutta play!

AIK ligger alltså tia. Tre pinnar före Modo på kvalplats. Tre pinnar efter Brynäs ovan slutspelsstrecket. För svartgula hockeyälskare finns det ingen som helst anledning att gnälla. Kan AIK bara hitta tillbaka till det välbalanserade spel som gav seger på seger i höstrusket så ska det här kunna bli en finfin vintervår. Och om det nu mot sans och vett - men med desto mera svett - skulle krävas kvalspel så är jag helt övertygad om att laget står pall.

Ett nytt år, bundisar och kamrater. Ett nytt äventyr. Så ta ett djupt andetag och gör som Boris: Sjung, för bövelen, sjung!

2 kommentarer:

kent sa...

God fortsättning, å du gamle gnager!

Tendensen i dagsläget är att råttor och kringlor kvalar, men....

Black Boris sa...

God fortsättning på dig Kent!

Tendensen ja... Rävar och kringlor, Knutten. Rävar!