onsdag 3 mars 2010

Bång & Co.

Nyss hemkommen från Hovet plitar jag ner några av kvällens alla intryck.
~
AIK gör som lag en bra match men det är främst förstalinan med Bång, Ryno och Sandberg som ser till att bärga de tre pinnarna. Övriga formationer spelar jämnt med Mora men så fort Bång & Co. kommer in på isen blir det åka av. Till och med Ryno ser farlig ut i byte efter byte efter byte. Sandberg och Bång visar kalasform när det som mest behövs.
~
Även Dicken ser riktigt vass ut. Spelar säkert och stabilt och sätter fart på pucken som bara riktigt spelskickliga backar kan. Får mycket speltid och lyfter laget. Idag drar han inte på sig en endaste onödig utvisning!

¤ ¤ ¤

Roger Melins "ledare" i kvällens matchprogram bevisar om något att Boris - och för all del även Jämtleksing - inte är helt fel ute när de jämför hockey och schlager. Angående risken att missa en direktplats till kvalserien skriver Melin bl.a. så här: "Men samtidigt är ju det här lite som Melodifestivalen, går man inte direkt till finalen så får man ju en andra chans."
~
Greken var som vanligt på sitt allra bästa humör. Redan 1.20 in i första perioden levererade han sitt första utbrott. Sedan satt han lugn som en filbunke en bra bit in i tredje perioden. I mitten av andra tittade han smått förvånat på mig och utbrast: "Jag känner mig så lugn idag." Han avslutade emellertid matchen på sedvanligt starkt och barnsligt vis. Zebran fick veta att han levde, liksom mitt ena öra.

¤ ¤ ¤

Och Almtuna torskar alltså hemma mot Växjö. Nu räcker det med tre poäng mot Örebro på fredag så är kvalplatsen klar. Vi ska krossa dem!

Greken och Zebran.

1 kommentar:

Greken sa...

Han var ju sämst på plan tom sämre än moras målvakt och han var dålig det säger ju allt om den där jävla zebran. Hoppas jag inte behöver se han igen.