lördag 5 september 2009

Monkey on ice, del 3

Nygamle DIF-tränaren, Hårde Hardy, har uppenbarligen lagt ribban högt i år. Från Djurgårdens försäsongsträning börjar nu avslöjande filmsekvenser sippra ut. Förutom att klubben har lockat till sig ett par minst sagt sevärda skridskovirtuoser, har man även utökat samarbetet över de egna sektionsgränserna.



3 kommentarer:

-hängiven gulsvart- sa...

VIKfansbloggen -Hängiven Gulsvart- ger sig in i debatten om AIKs ekonomi. Mycket nöje alla gnagare.

Black Boris sa...

-hängiven gulsvart-:

Länka gärna till din egen blogg men kommentera i första hand det aktuella inlägget.

Vad gäller din text om AIK:s ekonomi kan jag säga så här: Jag håller med dig om att AIK har gjort bort sig. Men när du skriver att AIK favoriseras i olika sammanhang är du ute och slirar på nyspolad is.

"AIK överlever på grund av att de är en stockholmsklubb och att stockholmsklubbar i allmänhet vilken sport det än handlar om har en speciell plats i journalisters och kommunbyråkraters hjärtan."

Detta påstående är, om du ursäktar uttrycket, rent trams.

För det första är det inte särskilt länge sedan som AIK de facto tvångsnedflyttades till division 1.

För det andra har Solna kommun tydligt klargjort att man inte accepterar AIK:s uteblivna hyror. Detta framgår ju om inte annat tydligt av rubriken till SvD-artikeln som du själv länkar till i ditt inlägg.

Jag välkomnar en debatt och elitklubbar och ekonomi. Men jag är föga intresserad av att diskutera med folk som uppenbarligen inte kan skilja fakta från fiktion.

Se detta svar som ett unikt undantag från ovan nämnda norm.

Olof Loklint sa...

- Är lite kluven till "djur-roliga-filmer" och speciellt med primater! Men, bortsett från det, undrar jag om DIF verkligen har, i dagens lag, spelare med samma fina teknik och balans som dessa - apor! En minst sagt imponerande uppvisning av dif´s spelare, förlåt, aporna!