onsdag 2 september 2009

Monkey on ice


dif
Djurgården ratar Fredrik Bremberg sedan denne fått kicken i Ryssland. Tydligen har man redan värvat klart inför säsongen. Enligt obekräftade uppgifter har dock den här lille liraren (bild ovan) synts till på träningarna under den senaste veckan. Han sägs vara kreativ, snabb och glad i bananer av alla slag. Enda nackdelen är att han ständigt ägnar sig åt apkonster i omklädningsrummet. Övriga spelare, särskild de yngre, apar efter, vilket kan leda till att DIF släpper iväg stjänskottet till Färjestad före jul.
-
Så här säger en trovärdig källa, verksam på Skansen: "NN är en oerhörd talang. Hans handleder är av högsta klass. Tyvärr tror jag inte han inser hur viktigt det är att fokusera på rätt saker. Vi har talat med Wikegård och han rekommenderar tvångsrakning, utegångsförbud och otvättad suspensoar. Det ska tydigen vara någon manlighetsritual som fungerade på hans tid men jag vet inte. Vi vill ju bara att killen ska må bra."
-
Wikegård har inte gått att nå för en kommentar.
-
En annan gammal djurgårdare, Mr Sodergren, meddelar dock att det där med tvångsrakning inte är att rekommendera: "Kolla här bara, mig rakade dem fast jag var lugn och fin nästan jämnt. Och vad blev resultatet? En flintskallig kommentator på TV3. Nä, då är det bättre att stryka grabben medhårs. Ge han en banan och slappna av för fan. Och kom ihåg, det finns inget svårare än att leda med tre-noll. Two shots! Two shots. Var är Alba förresten, vi skulle ju sparra klockan ett? Fan, vad näsvis han är den där jäkeln."

Säg det i toner: DIF

Inga kommentarer: