lördag 26 mars 2011

Det är pinsamt...

- att höra Petter Rönnqvist m.fl. såga AIK i andra pausen,
- att ta del av rubrikerna i kvällspressen,
- att läsa vissa inlägg på folkets forum.

Samma personer som inför säsongen var övertygade om att AIK skulle bli toksist i serien, som inför kvartsfinalserien var minst lika övertygade om att AIK skulle ryka ur slutspelet med en fjärt och som inför semin mot Färjestad såg AIK som chanslösa sitter nu och gnäller över att AIK är dåliga. Vilka fantastiska spån det finns.

AIK har ingenting att skämmas över. Visst gör laget en kass match i Karlstad, samtidigt förlorar man för åttonde gången i rad mot ett lag som alldeles uppenbart vet precis hur de ska spela för att besegra oss. Färjestad gör oss dåliga. Det hjälper inte att vi får första målet även i eftermiddag, de mal ner oss som bönor i en kaffekvarn.

Jag går till Globen i morgon för att heja fram ett lag som gjort mer än någon kunnat förvänta sig. Hur det än går och hur AIK än spelar i den fjärde semifinalen så förtjänar laget att hyllas.

Framåt stolta AIK!

5 kommentarer:

Greken sa...

Petter Rönnquist är ju en apa.

kringlan sa...

Håller med dig Bångus. AIK har gjort en klassresa denna säsong, hur det än går ikväll.

batong sa...

själv är det bara att buga inför en sådan bra säsong, för vem har kunnat tro det. Att aik skulle spela semi
säkert ännu starkare inför nästa säsong.

Fredrik Rohdin sa...

Gott jobbat AIK måste jag som Växjösupporter säga. Hoppas vi går upp så ses vi nästa säsong.

Adam K sa...

Boris: Dte kändes lite som årets J20 VM för småkornorna.

AIK såg finalen framför sig, de tog HV, men glömde bort att FBK var mellan semin och finalen.

Där FK hrmm jaa vann ganska komfortabelt TROTS era ledningsmål så slutade de inte spela och de spelade också inte mer än vad som behövdes. Måste vart ganska irriterande att möta ett lag som går på halvfart till finalen. Sanningen är att det finns många lag som kan skrälla, så länge ena laget är sjukt så är skrällchansen stor. nu visade FBK en gång för alla vad topp 4 är för. Nu gick AIK allt i händerna, de fick möta ett skadesjukt lag i HV71 och tändvätskan var väl just att HV ej skulle få en fjärde final, resten sket ni i för ni lyckades med uppgiften vilket också märktes mot FBK, var var tändvätskan där?