tisdag 30 november 2010

Osammanhängande är hans tal...

Det var suckarnas afton i går kväll och det är suckarnas afton i kväll. Jag är så less. När ska det bli vinter på riktigt i den här förbannade stadjävelen?

De säger att det ska bli kallt, så kallt i morgon. Upp mot en 20 minus om vi har tur. Det tycker jag i så fall är på tiden. Vad är det för mening med att dra på sig långkalsonger och tjocka vantar om det ändå bara ska va meskallt och mysmörkt. Ge mig riktig nordisk kyla! Ge mig nariga kinder och frusen lilltå! Det är ju det jag vill. Kom igen nu Gud. Låt det snöa, låt det bli jul igen...

AIK är ju så in i helvete dåliga just nu så det är knappt man tror att det är sant. Igår kväll satt jag och surade på Hovet. Jag klagade till och med på Bång. På Bång!!

Baloo den stackaren satt och frös. Brrr vad kallt det är, sa han och hackade tänder. Tydligen var det nån fet vakt som glömt stänga ytterdörren. De är ju inte riktigt kloka de där biffarna. Stora muskler men ingen som helst känsla för när det är dags att stänga ute kylan. Man kan nästan tro att de är släkt med Nils Ekman. Fast han är förstås apa och det är inte vakterna. De råkar bara se ut som gorillskna grobianer. De små liven.

Efter en orolig natt som sånär slutade med att jag kissade i sängen klev jag i morse upp som en sliten man. Jag tittade på tabellen och insåg att snart kan vi vara under kvalstrecket igen. Men så gaskade jag upp mig. Kom att tänka på hur snabbt det vände förra gången. Började inbilla mig att AIK till och med skulle kunna överraska i Skellefteå framöver. En trea i Schtaan och vips så är vi på G med en ny bländande svit.

Sen åkte jag tunnelbana och fylldes med tvivel. Vad annat kan man göra när man ofrivilligt tvingas trängas med svettiga kontorister och annat pack? Tuben i rusningstid är som en försmak av helvetet. Folk bits och luktar fisk. Man får en rygga i skallen och en fis i fejan. En gäddhängslady från Östermalm nyser och ser förnärmad ut bara för att man råkar glo 'na i snoken. Vad ska man göra då, blunda och tänka på nåt vackert?

Torsken mot Frölunda kändes sur, särskilt som matchen höll så låg kvalitet. Torsken mot Brynäs kändes som ett hån. AIK såg så trötta ut. Precis som i sista perren mot Skellefteå och mot Modo och mot SSK... Varför ser AIK så jävla trötta ut? Varför ser Luleå så jävla trötta ut? Det är sådana saker man kan fundera på när man vilar från bloggen och ägnar tiden åt väsentligheter. Jag har faktiskt haft fullt upp på sistone och värre lär det bli.

Kråkan är i alla fall inte här. Det är alltid nåt.

Efter att ha suttit nio timmar i sträck med en examinationsuppgift som aldrig ville bli klar så tjuvkikade jag mig in på nätet för nån timme sen. Och såg att BB är klar för Gnaget. Nu kan det bara gå åt ett håll. Äntligen har AIK värvat en pålitlig backup till Fasth. Oj oj oj vad bra det kommer bli. Oj oj oj vad jag känner på mig att det där inte kommer att bli en flopp. Alla som heter BB är ju lika med bäst.

Björn Borg, Brita Borg, Bosse Berglund, Billy Bremner, Birk Borkason, Bengt Baron, Bengt Bauler, Bengt Bolero, Brittany Brower (!), Black Beauty, Bosse Bildoktorn, Björn Bjurling. Jag har säkert glömt någon.

/Bångus Ballerius

10 kommentarer:

Adam K sa...

Boris:
Håller med angående BB.
HV71 Blue Bulls=)=)=)

TT sa...

Billy Butt? ;)

Anonym sa...

Blue Balls & Beastie Boys,

Bored balls sa...

Bed & Breakfast

Anonym sa...

SRJBLIFKNORR säger: Rätt dystert just nu för våra lag. En 5-1 i baken igår! Kul att läsa dina inlägg i alla fall! Ja vad gör man när Östermalmsdamer nyser en rätt i ansiktet?

krinolin Kurtan sa...

BlondinBella

Jämtleksing sa...

Glöm inte Bengt Bedrup.
Han med "Sport vi minns" om du minns. Det var ett tv-program som gick långt innan BigBrother...

Greken sa...

Boris hur kan du glömma bort Boris Becker =)

Pelle sa...

Benny Benassi, Bastian Booger och Bengt Bengtsson är heller icke att förglömma. :-)

Jämtleksing sa...

Men den man framförallt saknar är Black Boris...