lördag 26 februari 2011

Timrå - AIK 1-3 (0-0, 1-3, 0-0)

Jaha. Det gick ju bra den här gången också. Efter femte raka nollan blev det femte raka trean. Timrå passar oss uppenbarligen bättre än Färjestad. Och traditionens makt är stor som vi vet.

Jag har inte så mycket att säga om matchen. Inte mer än att det såg bra ut, att Melin/Persson med rätta lämnade twinsen och Johan Andersson utanför truppen och att ändringarna i laget föll väl ut. Steen fick till det i trio med Rudslätt och Gynge. Fasth var Fasth. Och Dicken gjorde en ny bra insats. Tärnström ser bättre och bättre ut och kanske har han en ytterligare en säsong i kroppen. Hursomhelst tycker jag att Sandberg är AIK:s bäste och viktigaste utespelare. Jag vill se honom som kapten i höst, oavsett vad som händer med Dick. Sandberg är framtiden och framtiden är vår.

Man ska inte klaga efter en viktig seger men nog hade det varit kul om Grekens önskan slagit in. Josh får sikta bättre nästa gång. Ta skydd, Pikkarainen. Pungskydd!

1 kommentar:

TT sa...

Smyger in med ett litet tack för att ni med segern gjorde oss slutspelsklar även i praktiken. Håller en tumme för att ni gör oss sällskap på rätt sida av strecket. :)