söndag 6 februari 2011

Grimasch om kvällen

Det finns en lycka som dör av skratt. Det är så sant som det är sagt. Lika sant är att det antagligen är de olyckligaste hockeybloggarna som skriver de bästa och mest inspirerande inläggen.

Se på Frölundasnackaren bara. Eller Bättre Lasse på sämre humör. Kringelknutten, Jämtleksing, GurkOlle m.fl. När favoritlagen hackar som mest så knackar bloggbundisarna ner läsvärda rader som bäst. Jag antar att det är som med de stora låtskrivarna; det är svårt att skriva dunderhits om den stora lyckan. Betydligt lättare att få till det när det handlar om magplask och krossade hjärtan. För att inte tala om dassigt presterande hockeylag.

Några bloggtips:
Frölundasnacket - Med pungen i en bolltvätt
Bättre Hockey 2.0 - Fixering
Sarg Ut - Förtätad påfrestning

* * *

Jag hade tänkt mig ett inlägg om gårdagens sköna seger men den texten låter sig inte skrivas. Vissa saker måste man uppleva.

Själv kommer jag aldrig att glömma matchen. Inte så mycket för att AIK vann utan för att de gjorde det inför ögonen på en hockeytokig liten gnagis. Boris Junior gjorde sin första match på Hovet igår och vi kunde inte ha valt en bättre premiär. Hela familjen fick mersmak.

2 kommentarer:

Brynäsredaktionen sa...

Med andra ord så suger undertecknad rejält som bloggare nu...låt oss bara hoppas på att jag blir ännu sämre, vi vet ju vad det är ett resultat av! ;-)

Black Boris sa...

Det finns alltid undantag som bekräftar regeln. Vet du väl!