tisdag 16 oktober 2012

BB presenterar stolt:

Tisdagen den 23:e oktober blir det TJEJKVÄLL på Hovet. Ett härligt initiativ från AIK! Black Boris vill naturligtvis inte vara sämre.

Att anordna en killkväll på Hovet känns emellertid inte särskilt lockande. För ärligt talat; killkvällar har vi ju på Hovet för jämnan. Utan att stödja mig på någon som helst vetenskaplig undersökning hävdar jag bestämt att pojkar, killar, män och gubbar normalt sett - och ur ett könsperspektiv - utgör en betydande majoritet av Hovets hockeygluttande besökare. Kvinns är i minoritet. Även om Mariga Mary m.fl. många gånger överröstar både pojkar och män.

Men jag vill fortfarande inte vara sämre än AIK. Därför är jag extra innovativ och skön.

Lördagen den 20:e oktober anordnas, i sann inofficiell AIK-anda, en glad och grann GAYKVÄLL  på Ritorp. I samband med AIK Dams match mot HV71 Queens blir det Gnaget, glitter och glamour. Det blir hockeysnack och hockeyklack med feeling och fist i luften. Det blir powerbreak med Prozac och bend over med Boris. Vi hänger, klänger och svänger på räcket. Vi är killar som gillar killar som gillar tjejer som kan skjuta. Och Greken dansar go-go! Om han kommer vill säga, vilket han tyvärr alltför sällan gör nuförtiden.

Förutom en spännande Riksseriematch får du kaffe, mazarin och exklusivt förspel med Klabbe. Under kvällen kommer inga fina priser att lottas ut från vare sig Rosa Bandet, Audi Stockholm, Scandic, SJ, SGA, Stureplansgruppens arenacatering eller Rosa Skrot. På programmet står heller ingen musikunderhållning från de tuffa tjejerna från trion Wild Wives. Priset är å andra sidan lågt. De första sex gaygängen som pröjsar entré kan naturligtvis inte räkna med skjuts till och från Ritorp med privatchaufför, men de får se Klabbe visa röven!

För den som inte får nog på lördag står dörren till Ritorp även öppen på söndag. Då tar AIK Dam nämligen emot Linköping. Väl mött!

2 kommentarer:

Greken sa...

Det låter intressant även för en Grek

Anonym sa...

Blir nog succe spelarna distraherade av klabbes röv. Och de som tror de är pride sticker hem.