fredag 9 augusti 2013

AIK lanserar familjekort och familjepaket

Idag presenterade AIK ett par mycket fina erbjudanden riktade till barnfamiljer. Detta är något som många med mig efterfrågat.

Det är uppenbart att AIK Hockey och inte minst biljett- och säsongskortsansvarige Sevve Saberi lyssnat på oss medlemmar, supportrar och AIK-familjer. För detta ska man ha uppmuntran och beröm. För likväl som vi engagerade gnagare bör protestera när AIK gör fel bör vi applådera när AIK gör rätt. De nya familjekorten och familjepaketen är ett stort steg i rätt riktning.

AIK Hockey måste försöka hitta "nya" supportrar. Fotbollen har föregått med synnerligen gott exempel då man på senare år lockat fler och fler barnfamiljer till Råsunda och Friends Arena. Många av de barn och ungdomar som idag fyller familjeläktaren kommer imorgon att utgöra kärnan av AIK:s stå- och sittplatspublik. Långsiktighet är A och O i arbetet med att sälja fler biljetter och locka nya supportrar.

Läs mer om och beställ AIK:s familjekort och familjepaket HÄR!

* * *

Inför morgondagens träningsmatch mellan AIK Herr och Västerås har den beryktade bloggaren GurkOlle klivit ut ur garderoben och en gång för alla visat sitt stöd för AIK. Lästips: Inför AIK!

* * *

Glöm inte bort att stötta AIK Dam. Sveriges bästa hockeylag har inte bara ett SM-guld att försvara. De ska bli bäst i Europa också!

STÖD AIK DAM!




1 kommentar:

Anonym sa...

Detta var ett jättebra erbjudande. Väldigt bra att AIK släpper ett sånt kort för familjer. Jag kommer definitivt köpa ett, så man kan besöka hovet oftare och heja på laget i sitt hjärta