fredag 14 juni 2013

Heart of gold

Kampanjen Paint it black bidrog i allra högsta grad till att AIK Fotboll lyckades sälja över 13 000 säsongskort. Till hemmapremiären mot Syrianska såldes hela 44 882 biljetter. Tänk om det gick att skapa ett liknande drag kring AIK Hockey säsongen 2013/14. Tänk om det gick.

Tänk om det gick att återskapa samma stämning som i klippet nedan en tisdagskväll i oktober mot fucking Frölunda Indians...




Jag drömmer om ett fullsatt Hovet match efter match efter match. Jag drömmer om ett kokande publikhav mot Modo, HV71 och Örebro. Tänk er 8000 gnagarhjärtan som med gemensam kraft bär fram AIK, som tillsammans förvandlar Hovet till en svartgul borg.

Vem är inte trött på 4000 pers och avslagen serielunk? Själv är jag trött på att dela bästa bänkraden på A9 med horder av wanna-be-AIK-byskebonnatwist och wanna-be-AIK-sixfingerfist. Jag är trött på ödsliga sektioner och uteblivna erektioner. Jag vill som alla andra ha tryck från början till slut. Stil och feeling och stämning de luxe.

Vi är ett par tusen gnagare som bidrar genom att alltid vara på plats där trapporna aldrig är fria. Men om AIK ska bli mer än en ständig kvalseriekandidat måste vi bli fler. Många fler.

* * *

Säsongen börjar i september.

KÖP SÄSONGSKORT HÄR!
I've been a miner for a #heartofgold

Inga kommentarer: