onsdag 22 september 2010

Bång & Nemeth

Greken påstår att jag favoriserar Daniel Bång. Och inte nog med det. Jag favoriserar tydligen Patrik Nemeth också.

Enligt Greken hänger allt ihop med att jag skulle vara någon slags lokalpatriot i lyxförpackning. Att jag, som den Akalla/Kista-grabb jag innerst inne är, skulle beundra Bång & Nemeth enkom för att de kommer från Kista. Det är naturligtvis inte sant. Greken är bara avundsjuk. Han är sur över att så få hockeygnagare av rang fostrats i Rinkeby. Men vadå liksom? Jag kan väl inte rå för att Greken råkade växa upp på fel sida om Järvafältet.

Klart som fan att jag inte gillar Bång & Nemeth bara för att de är två sköna snubbar från Kista. Herregud. Snart blir man väl anklagad för att digga Bojan också.

¤ ¤ ¤

I morgon kommer SSK på besök. Det tycker jag vi firar med en liten dikt. Greken, läser du?

Hovet heter hockeyhemmet
Där ska södertäljeslemmet
Köras över med minst fem ett
Avgör, det gör Bång & Nemeth

2 kommentarer:

Greken 1# sa...

Fan också nu blev man gay som dig oxå. Greken med rosa och Boris i gult. Jag säger så här.Martin har rånat era kiosker, han har hotat er med kniv, hugga dif!

Han har meckat upp en fet, han har brutit sina ben, oh så rullar showen vidare igen RINKEBY RINKEBY RINKEBY

Bad Boy sa...

Jag visste det hela tiden, jag sa det hela tiden, att vi skulle gå upp! Ett år innan, jag gjorde den här bloggen; AIK upp 2LAX9. Alla snacka om att vi bara snacka. Men vi vann till slut. Det här är för min familj, och alla som trodde på oss och Akalla och alla förorter i hela Sverige, mannen. Jag har drömt om det här, mannen, sen jag var liten. Sen jag var liten!

Jag fick några meddelanden i mobilen. Kompis Greken sa: Du är sämst mannen. Jag tänkte jag måste höja mig. Att det är dags för show, mannen. Det är dags. DET ÄR DAGS!